مایه حیاتــــــمایه حیاتــــــمایه حیاتــــــ

همان‌طور که می‌دانید وبسایت‌ها و نرم‌افزار‌های بسیار زیادی برای آموزش زبان‌های خارجی به کاربران وجود دارند که هرکدام شهرتی برای خود کسب کرده‌اند اما وبسایت‌ها چقدر می‌توانند برای ما مفید باشند؟ در جهان امروز با این میزان از مشغله‌های روزانه و ذهن‌های آشفته به نظر وقتی برای یادگیری زبان در خانه یا محل کار وجود ندارد مگر اینکه راه دیگری به جز وبسایت‌ها و نرم افزار‌های مبتنی بر ویندوز وجود داشته باشد که در این مقاله قصد داریم آن راه بی‌نظیر را به شما نشان دهیم تا به‌راحتی در مترو، وقت استراحت و هر اندک زمان دیگری به سراغ گوشی خود رفته و زبان مورد نیاز خود را یاد بگیرید.

پس از فراگیری بیش از پیش اسمارت‌فون‌ها و تبلت‌ها تقریبا هر وب‌سایت معتبری از جمله منابع آموزش زبان تصمیم بر تولید اپلیکیشن‌هایی مبتنی بر اندروید و iOS گرفتند که هم‌اکنون جزو پردانلودترین اپلیکیشن‌ها نیز محسوب می‌شوند و در ادامه سه نمونه از آن‌ها را معرفی خواهیم کرد.

 

Babbel

babbel ipad

اپلیکیشن Babbel تعداد نسبتا زیادی از زبان‌ها را به کاربر آموزش می‌دهد که تقریبا هر کدام از آن‌ها ۳۰۰۰ لغت متنوع را در بر می‌گیرند؛ البته برای کامل‌ کردن برنامه باید از طریق اتصال به اینترنت، دیتای مورد نیاز را نیز دانلود کنید.

تمام کلمات موجود در Babbel به‌صورت دسته‌بندی شده در اختیار کاربر قرار می‌گیرند که اگر به عنوان مثال قصد یادگیری لغاتی درباره بدن یا اصطلاحات عامیانه دارید، کافی‌ست به دسته‌بندی مربوطه وارد شده و لغات ارایه‌ شده را مطالعه کنید.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این اپلیکیشن قابلیت تشخیص گفتار کاربر است که بدین وسیله می‌توانید کلمه را تلفظ کرده و با تلفظ اصلی آن که از پیش در برنامه قرار گرفته، مقایسه کنید و مهارت Speaking (گفتار) خود را به بهترین نحو ارتقا دهید.

Babbel برای اسمارت‌فون‌ها و تبلت‌ها ارایه شده است که تنها نقص آن جدا بودن اپلیکیشن اختصاصی هر زبان از دیگری است که در این صورت اگر قصد یادگیری همزمان چند زبان دارید، باید چند اپلیکیشن را بر روی دستگاه هوشمند خود نصب کنید.

 

Duolingo

grd

اپلیکیشن Duolingo بیشتر بر روی زبان‌های اروپایی تمرکز دارد، به‌گونه‌ای که فقط زبان‌های اسپانیایی، فرانسوی، پرتغالی، آلمانی و ایتالیایی در آن گنجانده شده‌اند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این اپلیکیشن که آن را از رقبا متمایز کرده، پیام‌های یادآوری است که برای ایمیل شما ارسال می‌کند و باعث می‌شود هر روز با چک کردن صندوق ایمیل‌هایتان نکات جدیدی درباره زبان مورد نظر یاد بگیرید! البته اگر می‌خواهید از دست پیام‌های یادآور خلاص شوید، تنها کافی‌ست آن را در قسمت تنظیمات برنامه غیر فعال کنید.

بخش آموزش کلمات در Duolingo تفاوت چندانی با دیگر اپلیکیشن‌ها ندارد که یکی از ویژگی‌های آن بخش مطابقت تصویر با کلمه است که به یادگیری و به حافظه سپردن کلمات کمک شایانی می‌کند. این اپلیکیشن تقریبا تمام تمرکز خود را به گرامر معطوف کرده است، به‌گونه‌ای که در اولین جلسه یادگیری باید جملات کاملی را ساخته و کلمات را کنار هم قرار دهید و این در حالی‌ست که ممکن است حتی هنوز معنی کلمات را هم ندانید اما بوسیله آموزش گرامر، جملات کاملی خواهید ساخت!

خوشبختانه Duolingo کاملا رایگان است و تیم سازنده آن ادعا کرده که برای همیشه رایگان خواهد ماند.

 

Rosetta Course

image_gallery

اگر اهل شرکت در کلاس‌های زبان‌کده‌ها باشید، احتمالا نام نرم‌افزار Rosetta Stone را شنیده‌اید؛ این برند یکی از معتبرترین متد‌های آموزش زبان در سراسر جهان را ارایه می‌دهد که کاربران بسیار زیادی هم دارد. اپلیکیشن Rosetta Course برگرفته از نسخه ویندوزی آن است که تمرکز خود را میان گرامر و دایره لغات تقسیم کرده است و هر دو را در کنار هم ارتقا می‌بخشد. این اپلیکیشن تقریبا برای هر کلمه‌ای یک تصویر در برنامه قرارداده است که با تماشای تصاویری جذاب در کنار کلمه مربوطه، شاید هیچ‌گاه معانی آن‌ها را از خاطر نبرید.

درس‌های اول این متد بیشتر بر روی کلمات، ضمایر و نام‌های مختص آقایان و خانم‌ها تمرکز دارد و سعی می‌کند نحوه خطاب قرار دادن افراد بصورت فردی و جمعی را به شما آموزش دهد؛ پس از چند جلسه تمرین، وارد بخش گرامر و تلفظ می‌شوید، بدین صورت که ابتدا برنامه کلمه را تلفظ می‌کند و سپس شما سعی می‌کنید شبیه به تلفظ صحیح کلمه، آن را ادا کنید و برنامه به همین ترتیب به تلفظ شما امتیاز می‌دهد. Rosetta Course می‌تواند زبان‌های بسیار زیادی را به کاربر آموزش دهد و محدود به زبان‌های قسمت خاصی از جهان نمی‌شود.