روش هایی از آبیاری
«دولت ها و نه بخش خصوصی باید در بهبود دستیابی عمومی به آب آشامیدنی سالم تلاش کنند.» این پیام نمایندگان ۱۴۸ کشور دنیا در روز پایانی اجلاس آب ۲۰۰۶ در مکزیکوسیتی بود که بر بهبود کیفیت آب در سراسر دنیا تاکید می کردند. در این سمینار بیشترین نگرانی از افزایش عرضه آب های معدنی ( بطری شده) در کشورهای مختلف بود که به وسیله بخش خصوصی به فروش می رسد.
این صنعت در سراسر جهان معادل ۱۰۰ میلیارد دلار در سال درآمد دارد. بنابر اظهارات گروه های مخالف و سایر منتقدان «دولت ها باید
شایان ذکر است ارقام ارایه شده در خصوص میزان آب ذخیره شده بر اثر صرفهجویی در راهکارهای پیشنهادی، حاصل بررسیهای چندین ساله در کشورهای پیشرفته در زمینه صرفهجویی آب میباشد.
۱. همیشه به یاد داشته باشید از آب حفاظت کنید، زیرا نگهداری از آب و صرفهجویی در مصرف آن کاری بسیار مهم و حیاتی میباشد.
۲. سعی کنید هر روز در جهت صرفهجوی آب، یک کار مثبت انجام دهید. نگران نباشید از اینکه برخی روشها در نظر شما کوچک و ناچیز به نظر میآید، زیرا هر قطره آب مهم است. بنابراین به همه آشنایان، دوستان، همسایگان و همکاران محل کارتان یادآوری کنید در صرفهجویی آب بکوشند.
۳. کارها و اموری را که نگهداری و صرفهجویی هر چه بیشتر از آب را تمرین و تکرار میکنند
آب اکنون حکم نفت را پیدا کرده است. سیاستمداران غربی و مصرف کنندگان از افت اوضاع اقتصادی و افزایش بهای نفت ناخشنود هستند، اما از شرق آفریقا خبر می رسد در حالی که اکثریت فزاینده مردم جهان با کمتر از یک دلار در روز سر می کنند، حالا دعوا بر سر مایعی که سوخت بدن انسانها است بیشتر از مایعی است که سوخت خودروهای آنها است.
من (نگارنده این سطور) چهار ماه گذشته را به گزارش خبرهایی از اتیوپی و کنیا در باره آب گذرانده ام. این دو کشور طلایه دار بحران جهانی عن قریب بر سر آب هستند. در ژانویه سال میلادی جاری بعد از آنکه به اتیوپی رسیدم، مدیر یکی از سازمانهای غیردولتی امور آب به من گفت:”الکس، همانطوری که می دانی، جنگ جهانی سوم بر سر آب خواهد بود، نه بر سر نفت.” طی چند ماه بعد من مشابه این حرف را از امدادگران و محققان مختلفی در سراسر آن منطقه شنیدم. در آن کشورها